domingo, 1 de junio de 2008

News i activitats vàries....

This is me working at lab!!! però no us explicaré gaire cosa, perque encara que sigui en el que més temps inverteixo....també és el més avorrit!!!

Aquest és el passadís d'entrada al meu edifici....rianse de "El resplandor"....Els dies que arribo negre-nit, només passar la porta m'imagino a les dues nenes aquelles de la peli i les parets plenes de sang....ai....una angunia que fa!!! L'ascensor tampoc té desperdici...però ja us l'ensenyaré en alguna altre entrada...no vaya a ser que os empacheis...;)



Algo un poco más agradable (no perque hi surti jo a la foto..eh....jajajaja).....Me at Rittenhouse Square...que és a on va la gent a passar el dia els caps de setmana de sol...tipus Parc de la Ciutadella però en placeta...s'està força bé i com a coses curioses, hi pots trobar gent passejant gossos amb un arnés que posa "adopt me"....més monos ells....És una iniciativa molt bona, perque realment veus el gos i et donen ganes d'emportar-te'l a casa!!! O potser sóc jo que trobo massa a faltar una presència perruna a casa....
BBQ a Fairmount Park....A Philly hi ha un parc enooorme, però enooooorme....més que un parc és un bosc. I hi pots trobar una zona de pic-nic amb les seves tauletes i tal....Hi vem anar el dilluns passat que era festiu perque aqui celebren el Memorial Day (dia en memòria de tots els caiguts en guerres vàries.....que aqui són unes quantes!!!) amb uns amics colombians...Això si, els natius poca cosa et convidaran a fer....son de un rancio!! Però per sort hi ha gent de tot arreu i acostumen a ser tots molt oberts a fer activitats i convidar-te!!


A banda d'aquestes escapades per la city....podria dir que em passo el dia al laboratori...Que bueno, a eso he venido, no? Però de vegades esgota una mica anar tooots els dies a treballar! By the way...next weekend torno a anar a NYC!!! Tercera i última....que això ja s'acaba....



6 comentarios:

Vander dijo...

Laia....QUIEN ES LA DE LA FOTO????



¿Qué haces exactamente en el laboratorio, si se puede saber? ¿Algo relacionado con Umbrella? No, ¿verdad?


Por cierto, pedazo de textos que metes en catalán, si no quieres que intervenga en tu blog basta con decirlo, que el anterior me lo tuvo que traducir (vía teléfono) mote, que a mí me daba pereza XD

Anabel dijo...

la de la foto? Vander!!!es ella misma con sus amebas!!!!la pregunta es quién es el del sombrero de la BBQ!!!!eso sí es atrezzo!!!!

Bueno...el del resplandor era mucho peor, lo único que puede pasar es que te salga una ardilla y la confundas con una rata!!!

Nena, me alegra ver que al menos hace buen tiempo (aki 3 semanas lloviendo) y que lo estás pasando bien! ¿Cuándo vuelves?

Laia dijo...

Vander: perdón!! pensaba que lo entendías...de verdad..suerte tenemos de Sergi ;)

Anabel: vuelvo el 30 de junio...así que el 1 ya estoy alli....y sinceramente, espero que las lluvias hayan cesado para esas fechas, porque vengo con unas ganas de playaaaa!!!!

petons, guapos!! (esto si lo entiendes, no?)

Anabel dijo...

Bueno pues ya ha salido hoy el sol...y ya nos encargaremos de que luzca para tu llegada. Déjaselo a Sergi que es un gran gestor.

¿Cenita a tu vuelta!???plissssssss

Vander dijo...

Ya sé que es Laia, pero esa es exactamente la pregunta que me hizo ella a mí con una de mis fotos :PPP

-----------------

A ver, Laia, que no tienes que pedirme disculpas. Ni mucho menos. Si només t'ho dic per punxar-te xD

Anabel dijo...

ya recuerdo la pregunta....cuando cambiaste la foto de tu perfil...¿fue ahí?

UUUIIIIXXXXX, qué memoria!

Ara m´he perdut! xD