domingo, 18 de mayo de 2008

La mamma

Avui ha marxat...



Divendres passat va arribar als USA la mama!!! Amb la maleta plena de llaunes d'oli, musclos, pimientos del piquillo....va creuar "el charco" soleta només per poder estar amb mi uns quants dies....si es que "madre no hay más que una"....y la mia es la mejor!!!!!!



Hem anat a New York...hemos andado lo impensable!!! Vem passar el dia de la mare entre una misa gospel en Harlem i Central Park....que no es poco!! I per posar-li el llacet, vem acabar la nit amb Chicago, el musical!!!

La tornada cap a Philly va ser inolvidable....es va atrevir a anar en un bus semi-il·legal...que surt cada 1/2 hora de Chinatown NYC i arriba, como no, a Chinatown Philly!!! La careta que posava mentres esperavem a que les xines de la empresa de busos ens diguessin "Go to Philly, GO!! GO!!" jaja!! I és que la situació va ser d'allò més weired....com dirien els yankies!!! Eso si...más barato, imposible!

I aquests dies a Philly han estat d'allò més bé....per desgràcia jo he tingut que treballar tots els dies, però sempre podia escapar-me una estona abans...i ens trobavem a la secció de sabates de Macy's!! Ara sempre que passi t'hi veuré allà esperant-me...jaja!! Els esmorzars juntes...having lunch at El VEZ.....quin guacamole!!!! I com oblidar el Cheesesteak que vem comprar a Jim's Steak!!

Per això nois....he estat una mica absent....per no dir del tot....SORRY!!! I'll try to keep the blog updated from now on......

Només per acabar....gràcies Ali per venir, per estar, per aguantar, per disfrutar...t'estimo!!!

7 comentarios:

Motenai dijo...

Yo, ok, sister. We'll keep in touch, ya know...

Anabel dijo...

Qué guaaaayyyyyyyyyy! por ahí te vas a escapar!

Un petonet y continuamos enganchados a tus historias!

Laia dijo...

Ei....gracias preciosos!!!

Intentaré no abandonar tanto el blog...

Petons

Gemma dijo...

Jim's Steak és el lloc aquell tan boníssim que està a South Street i que té fotos de famosos a les parets?

Laia dijo...

si nena!!! i que bons que estan.....

reinaaaaaaa......et trobo taaaaaaaaaaaaaaaaaaaant a faltar.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mua

Gemma dijo...

Diumenge tornes?!! :-))

Laia dijo...

no reini...torno el 30 de juny.... i arribo l'1 a bcn...que és dimarts!!

encara queda un mesecito...i yo que ya no puedo más!!!